‘Jostissi de Carreró’ guanya a Alacant i és guardonada a Molins de Rei

El vídeo

 

La ja pel·lícula de culte Jostissi de Carreró, rodada a Porto Cristo i estrenada ara fa quasi un any a l’auditori de Manacor, continua amb el seu recorregut exitós. I és que fa només uns dies s’endugué el premi al millor llargmetratge del Weekend Horror Awards d’Alacant, una agradable sorpresa que ve a consolidar la bona acollida mallorquina i que va dur la cinta fins el prestigiós Festival de Sitges ara fa uns mesos. Precisament a terres catalanes, més concretament al Festival de Molins de Rei, Jostissi va recollir també una important menció especial. Enhorabona!.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad