‘Jostissi de Carreró’ guanya a Alacant i és guardonada a Molins de Rei

El vídeo

 

La ja pel·lícula de culte Jostissi de Carreró, rodada a Porto Cristo i estrenada ara fa quasi un any a l’auditori de Manacor, continua amb el seu recorregut exitós. I és que fa només uns dies s’endugué el premi al millor llargmetratge del Weekend Horror Awards d’Alacant, una agradable sorpresa que ve a consolidar la bona acollida mallorquina i que va dur la cinta fins el prestigiós Festival de Sitges ara fa uns mesos. Precisament a terres catalanes, més concretament al Festival de Molins de Rei, Jostissi va recollir també una important menció especial. Enhorabona!.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad