L’oposició en bloc exigeix la restitució dels arbres tallats a Cala Morlanda

AIPC, El Pi i PP demanen transparència i explicacions clares a l’equip de govern per la tallada massiva d’arbres a s’Illot

 

Ja fa dies els veïnats de s’Illot-Cala Morlanda contemplen estupefactes la tallada massiva d’arbres a distints carrers del nucli costaner. Es tracta d’arbres de més de 50 anys d’història. “Ens consta que nombrosos veïnats s’han adreçat a l’ajuntament de Manacor i a representants de l’equip de govern demanant explicacions”.

“Així, des d’AIPC, El Pi i el Partit Popular, demanam explicacions clares a l’equip de govern municipal envers la decisió de tallar arbres a s’Illot. Qui ho ha decidit i en base a què?; Existeixen informes tècnics que avalin aquesta determinació?; Es van cercar alternatives?”.

“Creiem que abans de prendre decisions tan dràstiques s’han de cercar i plantejar alternatives, s’ha d’informar als ciutadans i s’ha d’aplicar la transparència en quant a iniciatives tan delicades i que requereixen uns arguments molt sòlids de cara a l’opinió pública”, recorda l’oposició en bloc.

“Així mateix, exigim a l’equip de govern la restitució dels arbres tallats, els quals dotaven en nucli d’una personalitat única, a més d’oferir valuosa ombra en els mesos de més calor”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad