L’oposició en bloc exigeix la restitució dels arbres tallats a Cala Morlanda

AIPC, El Pi i PP demanen transparència i explicacions clares a l’equip de govern per la tallada massiva d’arbres a s’Illot

 

Ja fa dies els veïnats de s’Illot-Cala Morlanda contemplen estupefactes la tallada massiva d’arbres a distints carrers del nucli costaner. Es tracta d’arbres de més de 50 anys d’història. “Ens consta que nombrosos veïnats s’han adreçat a l’ajuntament de Manacor i a representants de l’equip de govern demanant explicacions”.

“Així, des d’AIPC, El Pi i el Partit Popular, demanam explicacions clares a l’equip de govern municipal envers la decisió de tallar arbres a s’Illot. Qui ho ha decidit i en base a què?; Existeixen informes tècnics que avalin aquesta determinació?; Es van cercar alternatives?”.

“Creiem que abans de prendre decisions tan dràstiques s’han de cercar i plantejar alternatives, s’ha d’informar als ciutadans i s’ha d’aplicar la transparència en quant a iniciatives tan delicades i que requereixen uns arguments molt sòlids de cara a l’opinió pública”, recorda l’oposició en bloc.

“Així mateix, exigim a l’equip de govern la restitució dels arbres tallats, els quals dotaven en nucli d’una personalitat única, a més d’oferir valuosa ombra en els mesos de més calor”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad