Signatures per recuperar els arbres talats de Cala Morlanda

Veïnats de la zona costanera de Cala Morlanda han començat, aquest dimecres, a recollir signatures per reclamar a l’ajuntament de Manacor que es comprometi a tornar a sembrar arbres als mateixos punts i de les mateixes característiques dels que ja hi havia i va talar la setmana passada, sense avís ni el coneixement dels residents, que va protestar indignats per la manca de sensibilitat. I és que molts de les desenens d’arbres eliminats foren sembrats fa una trentena d’anys pels propis veïnats, en una època en la que l’Ajuntament no se’n feia càrrec.

Per això demanen que després que el consistori finalitzi les obres de millora de les voravies i l’enllumenat públic de la zona interior compresa entre els carrers Gira-sol, Llissa, Vauma i Llop, informi sobre els arbres que tornarà a col·locar davant les cases dels afectats i ho faci a la major celeritat possible.

Cal recordar que l’Ajuntament va començar a talar, a mitjans de la setmana passada i durant uns dies, desenes d’arbres per poder emprendre un projecte subvencionat de millora de la infraestructura elèctrica de Cala Morlanda. Segon el responsable de la zona costanera, Sebastià Nadal, se’n va informar a l’associació de veïnats de s’Illot, però el missatge no va semblar que arribés a cap dels residents, vista la seva sorpresa. Una maniobra municipal que ja comença a tenir les seves reaccions de protesta.

Qualsevol veïnat de Manacor que vulgui signar el full per obligar l’Ajuntament a tornar a col·locar arbres on s’han eliminat, ho pot fer a Món de Llibres, Ofi-illa, Can Garanya, Papereria Muntaner, Sa Bresca, Can Gorrió, Imatges, Estanc de sa Bassa, Ca ses Cusses o la Papereria Leo.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad