Sa Torre es queda sense cap bústia de Correus

Cada cop n’hi ha menys a Manacor i a tot el municipi. Saps quantes en sobreviuen?

 

Possiblement molt poca gent hi hagi reparat, però la barriada de sa Torre s’ha quedat sense bústies. Fa uns dies Correus va retirar el darrer punt d’enviament i recollida de correspondència que quedava, situat a l’alçada del número 36 de l’avinguda dels Pins de sa Torre, amb la qual cosa ja no serà possible veure la típica silueta groga característica amb el logotip de la cornemusa per la zona.

Lloc on fins ara hi havia la darrera bústia del barri

L’augment de les noves tecnologies i la baixada en l’utilització de la bústia va fer que Correus a Manacor emetés un informe per eliminar-la definitivament, estalviant-se així mateix la taxa obligatòria que havia de pagar a l’ajuntament per ocupació de la via pública.

Si algun dels milers de veïnats que hi viuen volen ara enviar qualque carta o postal hauran de baixar la costa de sa Torre de ses Puntes fins a la que es troba situada devora l’estanc de l’inici de l’avinguda des Torrent o apropar-se a la plaça de Sa Bassa, on hi ha la que encara té més ús de la ciutat.

Quantes en queden a Manacor?

Ara mateix, a part de les ja mencionades del Torrent i sa Bassa, en tot Manacor només en queden tres més: una devora l’Escola de Música de la plaça Ramon Llull, una altra a la plaça de l’Abeurador (prop del passeig del Ferrocarril) i a la plaça de Na Camel·la a l’alçada de l’aparcament soterrat. Per la seva banda, al polígon industrial sí que aguanta en peus una bústia a l’inici del carrer dels Ferrers.

Mapa de les bústies que queden a Manacor ciutat. La de Sa Torre ja no hi és…

Pitjor estan a Porto Cristo o s’Illot on ja no en tenen cap. El que contrasta amb les dues que hi ha a la zona turística, i per tant amb més hotels i persones que vulguin enviar postals, entre Cala Anguila i Cala Mendia, i amb l’única de s’Estany den Mas. També en queden una a Calas de Mallorca i dues a Cala Murada, a més d’una altra a Son Macià.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad