Professionals de l’hospital responen dubtes sobre les vacunes

Els doctors de l’hospital de Manacor, Laia Vilaplana i Xavier Mesquida han gravat i penjat a Youtube un vídeo titulat “Vacunes Covid, responent als dubtes” per tal d’aclarir i explicar millor totes les qüestions recurrents al voltant de les noves vacunes contra la Covid que començaran a aplicar-se a les Balears a partir del proper 27 de desembre. Aquí teniu el vídeo per si el voleu consultar.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad