Un gran programa de televisió per Youtube per rebre el 2021

Es podrà seguir a partir de les 23 hores del 31 de desembre al canal de l’Ajuntament

 

Enguany els actes nadalencs com la rebuda de cartes del Pare Noel o les cavalcades de Reis no es podran celebrar de la manera habitual. Per això l’ajuntament de Manacor i l’associació de Tres Potes han unit forces per cercar diferents formats alternatius per intentar no rompre les il·lusions dels nins i nines.

“Creim que l’alternativa més adequada són vídeos on-line penjats directament a les xarxes socials de l’Ajuntament de Manacor, i d’aquesta manera poder arribar a totes les cases i famílies de la comarca”, han explicat.

Per altra banda, tot i les restriccions sanitàries i d’horaris, aquest 31 de desembre serà més celebrat que mai: acaba el feixuc 2020, un any de COVID, pandèmia i confinament. Per això també han preparat un  programa de format televisiu molt especial per tota la comarca del Llevant, on hi haurà espectacles de ball, música, teatre, gloses i moltes sorpreses més.

Segons hem pogut saber els presentadors que ens acompanyaran durant la vetllada seran Carme Gonzalez Mestre i Sebastià Riera Pocoví. Les Campanades a la Manacorina, donaran l’entrada al 2021. Una manera alternativa i divertida de començar bé l’any amb gent d’aquí.

Les podreu començar a veure el vespre del 31 de desembre a les 23.00h al Youtube de l’Ajuntament de Manacor. Durant aquests dies vos convé està pendents de les xarxes socials de l’Ajuntament per tal d’estar ben informats de les novetats que hi pugui haver.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad