El PP alerta del poc èxit de la campanya de vals entre els comerços

El Partit Popular de Manacor ha criticat la manera de posar en marxa i desplegar la campanya comercial municipal Ja Batega. “Una setmana després d’haver llançat la web jabatega.com per tal que els manacorins i manacorines puguin obtenir els seus vals de 10 euros per a incentivar el consum local, manco d’un 11% de les empreses del municipi s’hi ha adherit”.

Des del PP consideren aquesta xifra molt baixa respecte al que es pretenia amb la campanya. “Si bé aplaudim i reconeixem la iniciativa, creiem que el plantejament no ha estat el més idoni per assegurar la seva màxima efectivitat”.

“De les aproximadament 1.100 empreses de Manacor, només 117 s’han decidit a donar-se d’alta en la web jabatega.com. Unes no hi participen perquè quedaren excloses per les mateixes bases, altres per voluntat pròpia davant la ineficàcia municipal.

Entenem que, en plena pandèmia el temps juga sempre en contra, però des del 10 de novembre, en què l’equip de govern feu l’anunci dels vals, al 14 de desembre en què la web jabatega.com entrà en funcionament, hi ha hagut prou temps per coordinar i organitzar-se amb els comerciants.

Creiem que el dia del llançament de la web, i donat els escassos quinze dies reals per a fer la despesa, la oferta comercial ja hauria d’estar penjada. Així, tots els manacorins haurien conegut quines eren les seves opcions i haurien pogut organitzar les seves compres. En canvi, han d’estar pendents i consultant a diari les noves incorporacions comercials que es van produint per si responen a les seves necessitats.

En cap cas creiem que els comerços siguin responsables d’aquest fet, ans al contrari. Allò que reclamem per part de l’equip de govern és major contacte directe amb el teixit empresarial i productiu per a organitzar campanyes i ajudes. Ells són els qui realment coneixen els detalls de la seva realitat i saben el què els pot ajudar o no.

Així mateix, entenent que s’hagin descartat grans superfícies, no comprenem com determinats negocis han quedat fora de la campanya per la quantitat d’empleats que puguin tenir. S’hauria d’haver tingut en compte que en una mateixa empresa es poden realitzar diverses activitats que justificarien determinada xifra d’empleats. Creiem que s’ha produït un cert greuge comparatiu entre uns i altres, precisament, per no haver establert aquest contacte previ obligatori (al nostre entendre) amb els comerços per conèixer les seves peculiaritats i opinions.

En els difícils moments que patim tots, és imprescindible un acostament real entre uns i altres. La comunicació i l’empatia són imprescindibles,  en cas contrari, grans idees com aquesta es poden veure eclipsades pel fracàs”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad