“El 2020 ha estat l’any de prendre consciència de la fragilitat de la vida”

Felicitació de Nadal de Miquel Oliver, batle de Manacor

 

Recordarem aquest 2020 que ara s’acaba durant molt de temps. Ha estat un any molt complicat i dur, que ens ha presentat reptes inesperats que hem hagut d’anar superant amb imaginació i tenacitat.

No diré cap mentida si reconec que aquest 2020 els dubtes, la incertesa i la por davant una situació tan imprevisible m’han llevat la son més d’un dia.

El 2020 ha estat l’any de prendre consciència de la fragilitat de la vida, l’any en què hem après a abraçar-nos amb la mirada, l’any en què hem hagut d’inventar-nos una nova manera de viure per esquivar la malaltia.

Som molt conscient de les dificultats que ha suposat el context sanitari actual en la vida de tots i cada un de vosaltres. Per això, us vull agrair especialment l’esforç que em consta que heu fet per adaptar-vos a una situació canviant i complexa com la que vivim.

Al capdavant de l’Ajuntament de Manacor he viscut, també moments molt crítics. Hi ha manacorins i manacorines que han mort per la COVID-19, i els seus familiars no se n’han pogut acomiadar. N’hi ha que fa mesos que us deixau la pell al Centre de Salut i a l’Hospital perquè en puguem sortir vius i el millor possible, de tot plegat. N’hi ha que heu perdut la feina i d’altres que heu hagut de tancar les vostres empreses. A totes aquestes persones que ho han passat i que ho passen tan malament: tot el meu reconeixement i suport. Davant les situacions límit és quan hem de reaccionar, i amb aquest compromís vos assegur que faig feina cada dia.

I com tot durant aquest any, les festes de Nadal que ara arriben, també seran diferents. Estam cansats de mesures sanitàries, però és molt important que facem un altre esforç. Si enguany complim les normes, l’any que ve podrem seure tots a taula sense haver de lamentar absències de persones que estimam.

Només ens queda desitjar que l’any que ara arriba, si bé no immediatament, puguem tornar a veure’ns la rialla i celebrem que tot aquest malson s’ha acabat.

Moltes gràcies per la vostra capacitat d’adaptació i esforç.

Us desig unes bones festes, malgrat tot, i sobretot més que mai un bon any 2021!

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad