Pujada notable d’ingressats per Covid a Manacor

Tant a la tercera planta com a la Unitat de Cures Intensives

 

L’hospital de Manacor afronta la setmana de Nadal amb un preocupant augment del número d’ingressos nous per Covid-19. I és que durant el cap de setmana han pujat tant el nombre de pacients positius que ocupen llits de la tercera planta (reservada expressament pel coronavirus), que de divendres a ara han passat de 16 a 20, com els que són a la Unitat de Cures Intensives (UCI), que han passat de 3 a 5. Aquesta darrera xifra és la que més preocupa a le gerència de l’hospital de cara a un possible saturació de l’àrea.

Avisos falsos per anar a posar la vacuna de la Covid a domicili

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad