Pujada notable d’ingressats per Covid a Manacor

Tant a la tercera planta com a la Unitat de Cures Intensives

 

L’hospital de Manacor afronta la setmana de Nadal amb un preocupant augment del número d’ingressos nous per Covid-19. I és que durant el cap de setmana han pujat tant el nombre de pacients positius que ocupen llits de la tercera planta (reservada expressament pel coronavirus), que de divendres a ara han passat de 16 a 20, com els que són a la Unitat de Cures Intensives (UCI), que han passat de 3 a 5. Aquesta darrera xifra és la que més preocupa a le gerència de l’hospital de cara a un possible saturació de l’àrea.

Avisos falsos per anar a posar la vacuna de la Covid a domicili

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad