L’exjugador del Manacor Xisco Muñoz fitxa pel Watford anglès

Hi arriba com a entrenador després de ser campió amb el Dinamo de Tblisi georgià i amb aspiracions a pujar a la Premier League

 

El que fou jugador del CE Manacor, València CF, UD Llevant, CD Tenerife, Real Betis o Dinamo de Tblisi georgià (amb qui fou campió i màxim golejador de la lliga georgiana fa només una anys, i de qui era fins ara entrenador) ha fitxat com a màxim responsable tècnic de l’històric Watford, ara equip de la Championship, la segona divisió anglesa, i aspirant a tornar a la PremierLeague.

Muñoz substituirà en el càrrec al serbi Vladimir Ivic, cessat aquest dissabte després de la derrota de l’equip roig i groc en el camp del Huddersfield Town (2-0), que va deixar el Watford a nou punts del líder, el també emblemàtic Norwich City. El seu segon entrenador serà el tarragoní Jordi Abella. El manacorí serà el cinquè entrenador dels hornets en menys d’un any i mig, després de Javi Gràcia, Quique Sánchez Flores, Nigel Pearson i l’ara destituït Ivic.

Un manacorí a l’equip de Sir Elton John

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad