L’exjugador del Manacor Xisco Muñoz fitxa pel Watford anglès

Hi arriba com a entrenador després de ser campió amb el Dinamo de Tblisi georgià i amb aspiracions a pujar a la Premier League

 

El que fou jugador del CE Manacor, València CF, UD Llevant, CD Tenerife, Real Betis o Dinamo de Tblisi georgià (amb qui fou campió i màxim golejador de la lliga georgiana fa només una anys, i de qui era fins ara entrenador) ha fitxat com a màxim responsable tècnic de l’històric Watford, ara equip de la Championship, la segona divisió anglesa, i aspirant a tornar a la PremierLeague.

Muñoz substituirà en el càrrec al serbi Vladimir Ivic, cessat aquest dissabte després de la derrota de l’equip roig i groc en el camp del Huddersfield Town (2-0), que va deixar el Watford a nou punts del líder, el també emblemàtic Norwich City. El seu segon entrenador serà el tarragoní Jordi Abella. El manacorí serà el cinquè entrenador dels hornets en menys d’un any i mig, després de Javi Gràcia, Quique Sánchez Flores, Nigel Pearson i l’ara destituït Ivic.

Un manacorí a l’equip de Sir Elton John

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad