Avisos falsos per anar a posar la vacuna de la Covid a domicili

L’ajuntament de Manacor avisa que ha tegunt coneixement que s’estan fent cridades telefòniques a veïnats de del municipi per anar-lis a posar-se la nova vacuna de la COVID-19 a domicili. Es tracta d’una notícia falsa i una possible estafa. Per tant, estau atents a aquesta circumstància, ja que pot ser considerada com a delictiva o amb la intenció d’aprofitar-se de persones vulnerables.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad