Sorteig de tres grans cistelles de Nadal

La PIMEM, associacions de comerciants i l’ajuntament de Manacor uneixen forces. Es repartiran tiquets per compres a partir de 15 euros

 

La PIMEM, les associacions de comerciants de Baix des Cós, Na Camel·la, del Centre, Avingudes, els bars i l’ajuntament de Manacor ha unit esforços per confeccionar tres grans cistelles de Nadal (valorades en 2.000 euros cada una), on s’hi inclouen, entre d’altres regals, una bicicleta de muntanya, una televisió de 50 polzades o una Nintendo Switch.

Els tiquets per participar-hi ja es reparteixen entre més de 100 comerços i establiments del municipi, per compres de més de 15 euros. El representants de PIMEM-Manacor, Mateu Català i Isaac Serra han explicat que, per guanyar, els números dels tiquets hauran de coincidir amb els darrers dels tres primers premis del sorteig de El Niño del proper 6 de gener.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad