L’Ajuntament regala 1.800 bosses per anar a ses Verdures

Les bosses es donaran a les parades de la plaça amb cada compra a partir d’aquest dissabte 19 de desembre

 

L’ajuntament de Manacor ha confeccionar 1.800 bosses de cotó orgànic reutilitzable amb l’objectiu de reduir el plàstic. Aquestes bosses de tela es regalaran a totes les persones que facin alguna compra a partir d’aquest dissabte 19 de desembre a les parades de la plaça de les verdures i a la peixateria municipal.

La delegada responsable del mercat i impulsora d’aquesta iniciativa, Cristina Capó, anima els veïns a fer servir bosses reutilitzables a l’hora d’anar a comprar i “reduir el plàstic a la mínima expressió per a avançar cap a patrons de consum més sostenibles”. Les bosses es regalaran fins a acabar les existències.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad