L’Ajuntament regala 1.800 bosses per anar a ses Verdures

Les bosses es donaran a les parades de la plaça amb cada compra a partir d’aquest dissabte 19 de desembre

 

L’ajuntament de Manacor ha confeccionar 1.800 bosses de cotó orgànic reutilitzable amb l’objectiu de reduir el plàstic. Aquestes bosses de tela es regalaran a totes les persones que facin alguna compra a partir d’aquest dissabte 19 de desembre a les parades de la plaça de les verdures i a la peixateria municipal.

La delegada responsable del mercat i impulsora d’aquesta iniciativa, Cristina Capó, anima els veïns a fer servir bosses reutilitzables a l’hora d’anar a comprar i “reduir el plàstic a la mínima expressió per a avançar cap a patrons de consum més sostenibles”. Les bosses es regalaran fins a acabar les existències.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad