Indignació per la tala municipal de desenes d’arbres a Cala Morlanda

Una acció preocupant per manca d’informació municipal cap els veïnats

 

Sorpresa i indignació són les paraules que millor podrien definir el sentiment que els ha quedat a molts veïnats de Cala Morlanda, en veure que l’Ajuntament ha talat desenes d’arbres (prop de 50) entre els carrers Vauma, Pagell, Lluç o Gesamí, sense previ avís ni cap tipus d’informació sobre futurs projectes, en una acció preocupant de manca de comunicació amb els administrats.

Una serie d’operaris han tallat, en les darreres hores, arbres sans molts dels quals amb un alt valor sentimental pels qui els havien sembrat fa anys davant la seva propietat i ja donaven ombra a les vivendes. Gairebé tots els que han estat eliminats i fets troços tenien una marca vermella, mentre n’hi ha d’altres que la tenen verda.

Fins on ha pogut saber extraoficialmente aquesta revista, el consistori vol millorar les voravies i el cablejat per l’enlumenat públic de la zona, i els arbres feien nosa per les tasques que s’hi han de dur a terme. El que és cert és que ni hi ha hagut cap reunió informativa, ni per ara s’ha explicat res al veïns d’una de les zones costaneres més característiques del municipi.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad