El PP reclama envelats i tendals pels bars i restaurants que ho requereixin

El Partit Popular de Manacor reclama al batle, Miquel Oliver, envelats i tendals per a tots els bars i restaurants que ho requereixin “malgrat la seva reticència i resposta despectiva quan ja ho vàrem reclamar públicament el passat 10 de novembre i que vàrem reiterar en el ple de dilluns”, explica la portaveu de Grup Popular Municipal, Maria Antònia Sansó.

En aquest sentit, Sansó fa especial èmfasi en que “ara que s’obliga al tancament dels interiors de bars i restaurants, és imprescindible que tinguin les seves terrasses protegides”. A més, la portaveu del PP insta a l’equip de govern “a deixar de presumir d’aplicar imaginació i creativitat per a sortir d’aquesta crisi, i fer-ho de veres i d’una vegada per totes”.

Des del PP manacorí argumenten que en aquest darrer ple, “l’equip de govern va reaccionar com si la proposta fos un doi i davant aquesta actitud, volem recordar al batle Oliver i als seus que facilitar l’accés a envelats i tendals als bars i restaurants que ho desitgin, només és qüestió de voluntat. Així, remetem al batle Oliver a xerrar amb el seu company de formació, i batle de Mancor de la Vall, Guillem Villalonga; que llogarà carpes exteriors per als negocis de restauració durant un mes”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad