Roben un dels cèrvols nadalencs de Sa Bassa

L’Ajuntament ja ho ha denunciat davant la Policia Nacional

L’ajuntament de Manacor ha denunciat davant la Policia Nacional la desaparició d’un dels cérvols instal·lats a la plaça de sa Bassa com a part de la decoració nadalenca d’enguany. “Lamentam profundament l’incivisme i la manca de sensibilitat dels responsables d’aquest robatori, en un any en què els més petits tendran unes festes de Nadal limitades per la situació sanitària”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad