Progressió a l’alça d’ingressats per Covid a Manacor

En una setmana han augmentat de forma notable els positius a planta

 

Les darreres dades que ens arriben de l’hospital de Manacor confirmen, desafortunadament, la tendència a l’alça del número d’ingressats per Covid així com va passant els dies des del pont de la Consistitució. Així, si fa menys d’una setmana eren 4 els que ocupaven llits de la tercera planta, avui dematí ja en són 14 els positius, mentre que això, sí no han augmentat els que resten a la Unitat de Cures Intensives (UCI), que en aquests instants són tres. Ara caldrà veure l’evolució amb la nova Fase 4 i les restriccions abans de les festes.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad