Progressió a l’alça d’ingressats per Covid a Manacor

En una setmana han augmentat de forma notable els positius a planta

 

Les darreres dades que ens arriben de l’hospital de Manacor confirmen, desafortunadament, la tendència a l’alça del número d’ingressats per Covid així com va passant els dies des del pont de la Consistitució. Així, si fa menys d’una setmana eren 4 els que ocupaven llits de la tercera planta, avui dematí ja en són 14 els positius, mentre que això, sí no han augmentat els que resten a la Unitat de Cures Intensives (UCI), que en aquests instants són tres. Ara caldrà veure l’evolució amb la nova Fase 4 i les restriccions abans de les festes.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad