La campanya de vals deixarà entre 1,2 i 1,5 milions en beneficis

L’Ajuntament calcula que els 80.000 tiquets de consum ajudaran a la reactivació econòmica general del municipi

 

L’ajuntament de Manacor ha calculat que els 80.000 vals de consum activats ahir i que en la seva primera tanda es podran descarregar fins dia 31 de desembre, insuflaran als comerços del municipi entre 1,2 i 1,5 milions d’euros que després serviran per a la reactivació econòmica. Una iniciativa pionera que ja està començant a ser copiada per altres municipis mallorquins. “Els 20 euros que no s’hagin de gastar i que quedin a les butxaques de cada manacorí, després es gastaran també en altres locals”, explica el batle Miquel Oliver.

“Pensam que l’afectació que tindrà aquesta iniciativa superarà els 1,5 milions d’euros”, ha assegurat. “No descartam que pugui ser més, perquè per a una compra mínima de 15 euros es permet utilitzar un val de 10 euros i per a una compra mínima de 30 euros, es permeten fer servir els dos vals que podrà tenir cada persona”. d’Aquí que la diferència sumi una mica més de la quantitat de 800.000 euros aportada pel consistori.

Totes les persones empadronades al municipi de Manacor de més de 18 anys poden adquirir dos vals de compra per valor de 10 euros cada un, fins a 31 de desembre, en primera convocatòria. Per registrar-se, l’usuari ha d’introduir el seu DNI a la plataforma i acceptar els termes del servei.

En fer-ho, està declarant, responsablement, que és un veí/veïna de Manacor a dia 1 de desembre de 2020 i, així mateix, que és major de 18 anys. Per utilitzar els vals de compra, s’ha de fer una compra mínima de 15 € si s’utilitza només un val, o de 30 € si s’utilitzen els dos vals alhora. En el moment del bescanvi del val de compra, el comprador ha de mostrar el seu DNI al comerciant perquè aquest pugui assegurar que coincideix amb el DNI del val de compra. Els vals han d’incloure de manera informativa la data límit per al seu consum.

Si en aquesta primera convocatòria no s’exhaureix tot el pressupost, es pot prorrogar. Així, en cas que dia 31 de desembre de 2020 no s’hagi exhaurit tot el pressupost, es prorroga automàticament la convocatòria, i així fins a exhaurir el crèdit disponible. “El nostre desig és que a dia 31 de desembre els 800.000 euros que posam a disposició dels ciutadans i comerços s’hagin exhaurit”, ha assegurat Oliver, qui ha remarcat que es prorrogarà la iniciativa fins que s’hagi esgotat el crèdit.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad