Alumnes de l’IES Manacor editen un vídeo de suport al comerç local

El vídeo

 

Alumnes de primer de Batxillerat de l’IES Manacor han penjat a les xarxes un emocionant vídeo narratiu i musical en defensa del comerç local del municipi. En ell es pot veure com una eventual aturada de les màquines productores de regals, obliga als Reis Màgics a haver de recórrer al petits comerciants per fer front a les demandes de joguines i tot tipus de necessitats per poder regalar ara que arriba Nadal. I són els patges els qui acudeixen a endur-se’n els presents a fi de tenir-ho tot controlat quan arribin les dates assenyalades.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad