Alumnes de l’IES Manacor editen un vídeo de suport al comerç local

El vídeo

 

Alumnes de primer de Batxillerat de l’IES Manacor han penjat a les xarxes un emocionant vídeo narratiu i musical en defensa del comerç local del municipi. En ell es pot veure com una eventual aturada de les màquines productores de regals, obliga als Reis Màgics a haver de recórrer al petits comerciants per fer front a les demandes de joguines i tot tipus de necessitats per poder regalar ara que arriba Nadal. I són els patges els qui acudeixen a endur-se’n els presents a fi de tenir-ho tot controlat quan arribin les dates assenyalades.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad