S’obrin dos mesos per presentar ofertes de compra per Majorica

L’administrador concursal de Majorica, l’advocat Fernando Martínez Sanz, ha comunicat a la reunió d’aquest divendres dematí entre els comités i els actuals gestors, que el Jutjat del Mercantil ha autoritzat la venda de la perlera i ha obert un termini de dos mesos per a la presentació d’ofertes. Això vol dir que la nova propietat no es decidirà fins a finals del mes de febrer.

D’aquesta manera el director general de Majorica, Didier Grupposo, i els compradors interessats, tindran dos mesos per especificar la inversió prevista i el nombre de llocs de treball que esperen mantenir. També vol dir que l’expedient de regulació d’ocupació (ERO) queda en l’aire fins que es resolgui la compra-venda.

Transcorregut el període legal de dos mesos, serà el jutge qui decideixi la nova propietat de Majorica, en base a un informe de l’administrador concursal. A part d’un grup inversor mallorquí interessat, ja hi ha altres possibles candidats que s’han posat en contacte amb l’administrador concursal.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad