S’obrin dos mesos per presentar ofertes de compra per Majorica

L’administrador concursal de Majorica, l’advocat Fernando Martínez Sanz, ha comunicat a la reunió d’aquest divendres dematí entre els comités i els actuals gestors, que el Jutjat del Mercantil ha autoritzat la venda de la perlera i ha obert un termini de dos mesos per a la presentació d’ofertes. Això vol dir que la nova propietat no es decidirà fins a finals del mes de febrer.

D’aquesta manera el director general de Majorica, Didier Grupposo, i els compradors interessats, tindran dos mesos per especificar la inversió prevista i el nombre de llocs de treball que esperen mantenir. També vol dir que l’expedient de regulació d’ocupació (ERO) queda en l’aire fins que es resolgui la compra-venda.

Transcorregut el període legal de dos mesos, serà el jutge qui decideixi la nova propietat de Majorica, en base a un informe de l’administrador concursal. A part d’un grup inversor mallorquí interessat, ja hi ha altres possibles candidats que s’han posat en contacte amb l’administrador concursal.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad