“El tren-tram serà la imatge del Manacor del segle XXI”

Ara fa 12 anys el Govern de les Illes Balears estava decidit, no tan sols a tirar endavant la tornada del tren de Llevant fins Artà, sino a fer passar les màquines per on ho feien l’any 1977 quan va deixar de funcionar. Això vol dir pel mig del que avui són les palmeres del Passeig del Ferrocarril (d’aquí ve el seu nom) o popularment conegut com el ‘colesterol’. Ara, amb la reactivació del projecte, la cosa no variaria en excés i també passaria pel mig del poble.

Fa més d’una dècada es van realitzar una serie de vídeos promocionals per tractar que els veïnats vessin amb imatges virtuals les bondats del tren-tram (després anomenat també tram-tren), és a dir, la combinació del tren de tota la vida amb el tramvia, més silenciós i de frenada ràpida, que seria el que passaria pel passeig. “El tren-tram serà la imatge del Manacor del segle XXI”, diu un dels vídeos. Una curiosa revisió del que podria ser realitat d’aquí uns anys.

Print Friendly, PDF & Email