Cristina Sureda, onzena d’Europa per problemes tècnics

La manacorina Cristina Sureda, actual campiona d’Espanya sub12 d’escacs, ha estat l’onzena millor europea al campionat del món de partides ràpides online que s’ha disputat del 7 al 9 de desembre, és a dir fins ahir mateix. 

Una fantàstica actuació tenint en compte la derrota a la primera ronda per problemes tècnics de connexió. Tot i això, en les següents va començar una remuntada fins a quasi arribar a situar-se entre els top-ten. Sureda ha estat la representant espanyola al campionat del món.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad