Reunió clau pel futur de Majorica

“Creim que ha passat un temps prudencial per a que vostè s’hagi posat al dia sobre la situació de Majorica, mentre la incertesa i el malestar van augmentant entre el personal”

 

Aquest divendres dematí, a partir de les 10 hores a la fàbrica del polígon industrial, està prevista una reunió que pot resultar clau pel futur a curt plaç de Majorica. En ella, a més dels Comités de l’empresa, hi participarà l’administrador concursal, Fernando Martínez Sanz, i una representació del Govern Balear encara per confirmar. Entre la serie de punts principals hi ha el d’aclarir un pla de pagament de nòmines, de les pensions de jubilació, la paga de Nadal o el futur de la plantilla actual.

El passat dia 3 de desembre els Comités van enviar una carta a Martínez Sanz, advocat de professió i la persona designada per Justícia per dur a terme el concurs de creditors i intentar trobar un pla de viabilitat per la perlera que permeti la seva compra per part de nous inversors, en la que sol·licitaven una “reunió urgent per tractar assumptes importants per Majorica i els seus treballadors”.

“Creim que ha passat un temps prudencial per a que vostè s’hagi posat al dia sobre la situació de Majorica, mentre la incertesa i el malestar van augmentant entre el personal”, explicava la missiva, que detallava un seguit de punts a tractar. Entre d’altres, també hi ha la petició a l’administrador que es faci partíceps als comités sobre les possibles ofertes de compra de l’empremàtica empresa amb fàbrica a Manacor.

Fa només uns dies es va confirmar la reunió, de la que s’espera que també hi pugui participar el conseller de Treball del Govern, Iago Negueruela, a través de videoconferència. Pel que tot fa pensar que es podrien tractar altres temes referents a la compra de l’empresa o de possibles ajudes per part de l’executiu del pacte d’esquerres.

I és que una part dels treballadors també volen aclarir fins a quin punt l’actual propietat de Majorica podria estar darrera d’alguna de les opcions de compra, a través, suposadament, de terceres persones o empreses afins, i així tornar a tenir el comandament de la perlera, sense deutes i amb redimensionada a la baixa.

Els directius de Majorica cobren extres abans que l’empresa entri en concurs

Majorica demana als treballadors que comprin joies i loteria sense cobrar

La Justícia fa una crida als creditors de Majorica

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad