Inaugurat el ‘racó de la lactància’ a l’hospital

La segona planta d’hospitalització compta des de fa uns dies amb el ‘racó de la lactància’. Es tracta d’un mural duit a terme pels membres de la iniciativa BPSO LM, on es poden observar diferents pòsters informatius relacionats. L’objectiu és presentar d’una manera molt gràfica i clara els principals conceptes que les mares han de tenir en compte per un bon inici de l’alletament.

Tant el projecte BPSO LM com des de la Comissió de Lactància Materna es pretén fer promoció i protecció de la salut dels nadons i les mares afavorint aquesta pràctica.

Primer premi de fotografia Lactància Materna

Per altra banda també aquesta passada setmana es va fer entrega del primer premi del 10è Concurs de Fotografia de Lactància Materna Sector Llevant.

D’entre totes les fotografies presentades en va sortir guanyadora la titulada ‘Oxitocina’, de Núria Sánchez Pascual, que s’endugué un val de productes de làctància de la tenda Meumoix de Manacor. Va fet entrega del val la directora gerent de l’Hospital, Catalina Vadell.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad