Cristina Sureda disputa el campionat del món d’escacs

La manacorina, campiona d’Espanya sub12, participa a partir d’avui i fins dimecres a la competició online

 

La manacorina Cristina Sureda, del Club Esportiu Reis i Dames, disputa a partir d’avui a les 16 hores i fins dimecres, el campionat del món online d’escacs per a joves promeses. Sureda serà la representant del club i l’única classificada de totes les Illes Balears.

Cal recordar que a principis d’agost es va proclamar campiona d’Espanya sub12 a la competició que es va celebrar a Salobreña (Granada). Un triomf ben merescut gràcies a les ganes de fer feina i la constància per aprendre coses noves, així com a l’esforç didàctic de Manuel Queirolo i David Pons.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad