Cristina Sureda disputa el campionat del món d’escacs

La manacorina, campiona d’Espanya sub12, participa a partir d’avui i fins dimecres a la competició online

 

La manacorina Cristina Sureda, del Club Esportiu Reis i Dames, disputa a partir d’avui a les 16 hores i fins dimecres, el campionat del món online d’escacs per a joves promeses. Sureda serà la representant del club i l’única classificada de totes les Illes Balears.

Cal recordar que a principis d’agost es va proclamar campiona d’Espanya sub12 a la competició que es va celebrar a Salobreña (Granada). Un triomf ben merescut gràcies a les ganes de fer feina i la constància per aprendre coses noves, així com a l’esforç didàctic de Manuel Queirolo i David Pons.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad