Morrisey i els artistes rebels, dijous al Teatre Municipal

Aquest proper dijous 10 de desembre, a les 19h al Teatre de Manacor es projectarà ‘Letters to Paul Morrisey’, del director Armand Rovira, qui participarà del col·loqui posterior conduït per Sebastià Manresa. Les entrades, que varen 3 euros, ja es poden aconseguir a través d’aquest l’enllaç: https://entrades.teatredemanacor.cat/…/888/session/2282

Com a membre d’honor de la Factory al costat d’Andy Warhol, l’excèntric Paul Morrissey va marcar una generació sencera d’artistes voluntàriament marginals, inclassificables i rebels. Aquests varen aprendre, dins el marc de la contracultura de l’època, que el cinema no tenia per què ajustar-se a convencions, ni a l’art canònic ni a la vida mateixa.

‘Letters to Paul Morrissey’, és una carta col·lectiva d’amor a l’artista i el seu influent llegat a través de cinc històries individuals de pors i sentiments que es recolzen sobre l’aura del director anglès gairebé com si aquesta fos una consciència invisible.

Armand Rovira (Barcelona,1979), ingressa l’any 1998 a l’escola de cinema de Barcelona (CECC) i dirigeix les seves dues primeres obres, “Das Schutzenfest” i “El bufón de Belzebú”, aquest últim seleccionat en el Festival de Sitges 1999. De l’any 2000 al 2002 dirigeix el curtmetratge “La transgresión en el matrimonio y en la orgía” i participa en l’obra col·lectiva “Gracia exquisita”.

L’any 2003 estrena el seu curtmetratge en 35mm “La purificación excremental” protagonitzat pel cineasta Joaquim Jordà. A partir del 2006 fins a 2009 treballa en la productora mallorquina Tresques Comunicació com a realitzador treballant en diversos programes per a la cadena autonòmica balear IB3 televisió. Concretament en els programes “Tres i més”, “Souvenir”, “El món des de baix” i “El perquè de les coses”. En el 2009 estrena el curtmetratge en 35mm “¿Qué será de baby Grace?” subvencionat per l’ICAA i protagonitzat per Álex Angulo.

Els seus darrers treballs són el curtmetratge “Hoissuru” (2017), guardonat amb el premi Noves Visions Petit Format del 50 Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya (SITGES) i “Letters to Paul Morrissey”, el seu primer llargmetratge, seleccionat per participar en una infinitat de festivals com puguin ser el Sevilla European Film Festival, el D’A Film Festival de Barcelona, el BAFICI d’Argentina, la SEMINCI de Valladolid, la Mostra de Cinema Internacional de Sao Paulo a Brasil o el Fantasia Fim Festival de Canada. Mentre va desenvolupant els seus projectés, combina la docència com a director en el Màster universitari de muntatge cinematogràfic FRAME, que s’imparteix a l’escola Lens de Madrid.

Aportació: 3 euros.

Organitza: Cinemaclub 39 escalons, Dones de Llevant i Departament de Cultura de l’Ajuntament de Manacor. Amb el suport tècnic del Teatre de Manacor

El col·lectiu manacorí ’39 escalons’ rep un important premi cineclubista

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad