El Govern decep i no detalla les ajudes als comerciants manacorins

El vicepresident Yllanes es reunieix amb el sector i l’Ajuntament, i només planteja una línia de 200.000 euros a repartir amb altres municipis

 

El vicepresident del Govern, Juan Pedro Yllanes, s’ha reunit avui dematí amb el batle i regidors de l’ajuntament de Manacor, i representants dels comerciants locals a l’Institució Antoni Maria Alcover, per tractar sobre les ajudes econòmiques de les que es podrien beneficiar per compensar les pèrdues derivades del recent confinament perimetral.

Una reunió que ha resultat decebedora ja que només ha assegurat una partida de 200.000 euros a repartir entre les poblacions balears que han estat o estaran confinades, és a dir Manacor, Eivissa, Sant Antoni i algunes barriades de Palma, a l’espera del que passi a Sa Pobla.

Cosa que no ha acabat de caure bé al batle manacorí, Miquel Oliver, que s’ha queixat després de l’econtre: “Si l’Ajuntament per ell mateix és capaç de posar més d’un milió d’euros en ajudes, que el Govern només en tengui en principi 200.000 euros a repartir…”. Encara que ha assegurat que el més important “és poder tenir almenys una línia d’ajudes oberta per si va augmentant”.

I és que l’altra via plantejada pel Govern de manera general, és la de prioritzar les ajudes europees al comerç local que vagin arribant, “tenint en compte el mal que el confinament perimetral hagi pogut tenir dins l’economia de Manacor”, ha dit Yllanes, sense tampoc concretar res més.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad