Cada val comercial de 10 euros requerirà una compra mínima

Se’n podran descarregar dos “a finals de la setmana que ve o a principis de la següent” a través d’una web que habilitarà l’ajuntament de Manacor

 

L’ajuntament de Manacor està enllestint la llista de comerços que es vulguin adherir a la campanya per incentivar les compres al comerç local, després dels efectes del confinament perimetral i ara que arriba Nadal. Això vol dir que a finals de la setmana vinent “o a principis de la següent com a molt tard” ja es podran descarregar els dos vals de compra per valor de 10 euros cadascun que la delegació de Comerç posa a disposició de cada empadronat al municipi, major de 18 anys; explica el batle Miquel Oliver.

Tot i això, i per afavorir que els comerços puguin tenir un marge de benefici efectiu abans de presentar aquests vals a l’Ajuntament per poder-los cobrar, s’ha establert una compra mínima. Així, per fer efectiu aquest val regal de 10 euros s’hauran de comprar articles amb un preu d’almenys 15 euros.

A més, quan es descarreguin informàticament els vals a través del portal que el consistori habilitarà durant els propers dies, a cada un hi sortirà part del DNI del client, el que servirà al comerç per comprovar que la persona que porta el val és, efectivament qui l’ha descarregat i evitar que una mateixa persona en vagi acumulant d’altra gent.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad