Cada val comercial de 10 euros requerirà una compra mínima

Se’n podran descarregar dos “a finals de la setmana que ve o a principis de la següent” a través d’una web que habilitarà l’ajuntament de Manacor

 

L’ajuntament de Manacor està enllestint la llista de comerços que es vulguin adherir a la campanya per incentivar les compres al comerç local, després dels efectes del confinament perimetral i ara que arriba Nadal. Això vol dir que a finals de la setmana vinent “o a principis de la següent com a molt tard” ja es podran descarregar els dos vals de compra per valor de 10 euros cadascun que la delegació de Comerç posa a disposició de cada empadronat al municipi, major de 18 anys; explica el batle Miquel Oliver.

Tot i això, i per afavorir que els comerços puguin tenir un marge de benefici efectiu abans de presentar aquests vals a l’Ajuntament per poder-los cobrar, s’ha establert una compra mínima. Així, per fer efectiu aquest val regal de 10 euros s’hauran de comprar articles amb un preu d’almenys 15 euros.

A més, quan es descarreguin informàticament els vals a través del portal que el consistori habilitarà durant els propers dies, a cada un hi sortirà part del DNI del client, el que servirà al comerç per comprovar que la persona que porta el val és, efectivament qui l’ha descarregat i evitar que una mateixa persona en vagi acumulant d’altra gent.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad