L’Ajuntament ‘perdrà’ mig milió d’euros en taxes no cobrades

En, per exemple, l’ocupació de via pública o mercats

 

L’ajuntament de Manacor ‘perdrà’ mig milió d’euros per la reducció de distintes taxes respecte els pressuposts de l’any passat. Així, en termes generals, els ingressos tributaris baixaran, per exemple, a causa de la suspensió de l’ordenança d’ocupació de via pública (90.000 euros), la reducció del 42% de la taxa de mercats, que suposa uns 77.000 euros, i la rebaixa de la taxa de fems (entre aquells que demanaren taxa reduïda amb el compromís de reciclar), que suposarà una minva de 332.000 euros.

Uns ingressos que el consistori preveu recuperar amb la incorporació de romanent quan comenci 2021. I és que a l’octubre es va suspendre l’aplicació de les regles fiscals durant els anys 2020 i 2021. Això
implica que durant el següent exercici es podrà incorporar romanent per a augmentar les inversions.

“Són uns pressupostos vius, per l’excepcionalitat dels temps que vivim i perquè podrem incorporar
romanent al llarg de l’any en funció de les necessitats que sorgeixin”, ha assegurat el batle, Miquel
Oliver. De fet, l’Ajuntament de Manacor preveu fer front així a les deficiències històriques que
pateix el municipi, com ara la construcció d’una planta potabilitzadora.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad