“Haver d’esperar més de dues hores per la ITV és una vergonya”

Mateu Català, president de la PIMEM Manacor, critica el col·lapse que es torna a repetir els darrers dies a l’estació de la ITV de Manacor

 

Tres mesos per aconseguir una cita i més de dues hores d’espera. Aquest és el panorama que han de patir molts dels usuaris que acudeixen diàriament a passar la revisió dels seus vehicles a la ITV de Manacor. Una situació que va començar el passat 1 de gener quan el Consell de Mallorca es va fer càrreg directament de la gestió i agreujada des de la crisi sanitària.

Així ho recorda novament Mateu Català, president de la PIMEM Manacor, qui denuncia que “Des de fa ja uns mesos l’estació d’ITV de Manacor està col·lapsada. Tot i tenir cita prèvia, els propietaris dels automòbils poden arribar a esperar més de dues hores. És una vergonya”.

Català explica que la situació “està perjudicant i molt a l’economia local i als tallers en particular. Ara tots els professionals hem d’agafar cita com un client normal amb matrícula”. Cosa que no succeïa abans quan podien disposar d’unes hores diàries per accedir-hi. “Això afecta pa productivitat perquè són hores perdudes”.

Mateu Català critica la tasca del conseller insular en la matèria, Iván Sevillano, i dels seus assessors. “No rebem cap resposta ni cap proposta de solució. Com a president de la PIMEM Manacor li he demanat varies vegades hora per reunir-mos, però ni tan sols m’agafa el telèfon. Mentre els usuaris han de patir aglomeracions i col·lapse”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad