Suspès el partit contra el Barça per positius de Covid

El club manacorí diu que en tenir tancada una nova data la comunicarà per les xarxes socials

 

El Club Volei Manacor-ConectaBalear de la Superlliga masculina ha anunciat que el partit que havia de disputar aquest dissabte al poliesportiu Miquel Àngel Nadal contra el Futbol Club Barcelona de Voleibol, haurà de ser ajornat a causa de la presència de diversos positius per Covid-19 en l’expedició barcelonina. ⁣”En tenir tancada nova data, ho anunciarem a través de les nostres xarxes socials”, ha dit el club.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad