Suspès el partit contra el Barça per positius de Covid

El club manacorí diu que en tenir tancada una nova data la comunicarà per les xarxes socials

 

El Club Volei Manacor-ConectaBalear de la Superlliga masculina ha anunciat que el partit que havia de disputar aquest dissabte al poliesportiu Miquel Àngel Nadal contra el Futbol Club Barcelona de Voleibol, haurà de ser ajornat a causa de la presència de diversos positius per Covid-19 en l’expedició barcelonina. ⁣”En tenir tancada nova data, ho anunciarem a través de les nostres xarxes socials”, ha dit el club.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad