El ConectaBalear fa història i es classifica per la Copa del Rei

Andreu Mesquida, el seu president, satisfet: “Som un club petit i modest que aconsegueix entrar per la porta gran del voleibol

 

El Club Volei Manacor va escriure ahir a terres valencianes una gran pàgina de la seva història esportiva en classificar-se per a la Copa de Rei. El ConectaBalear de Superlliga suma ja 21 punts a la classificació després de vèncer l’Ube l’Illa Grau per 3-0 i es col·loca en el cinquè lloc del màxim torneig de voleibol nacional.

Es tracta d’una fita històrica que el club celebra amb gran alegria, ja que són pocs els equips que amb tan sols tres anys en la màxima competició espanyola, aconsegueixen aquesta fita. Andreu Mesquida, el seu president, ha acollit la notícia amb gran satisfacció: “som un club petit i modest que aconsegueix entrar per la porta gran del voleibol gràcies a l’esforç col·lectiu, i a l’equip que està treballant bé i enguany té una plantilla ben compensada”.

Els 18 punts del receptor Thiago Vanole i els 12 de Caetano Filter, van ser essencials ahir per dominar el joc que es va resoldre en una hora i mitja. L’equip de Lluís Molada suma 21 punts abans de tancar la primera volta de campionat, gràcies a l’anotació de 3 punts en 7 dels 11 partits disputats, el que li ha donat un avantatge i confiança a partir de la victòria obtinguda el passat dissabte a Manacor, contra UD Eivissa Ushuaia.

FITXA TÉCNICA:

UBE L’ILLA GRAU-CONECTABALEAR CV MANACOR: 0-3

PARCIALS: (19-25), (23-25), (23-25)

ALINEACIONS:

UBE L’ILLA GRAU: E. Ferrández, Linares J L., F. Barranco (L), J. Rivera, D. Herrera, A. Giménez, A. Dos Santos. també jugaren A. Mateu, D. Ferrari, N. Espelt, O. Prades, T. Steeman.

CONECTABALEAR CV MANACOR T. Vanole, A. Chourio, C. Filter, R. Lorente, R. Martins, A. Piris (L), D. López. També jugaren A. Català, A. Rodríguez, X. Mesquida, J. F. Cabrer i M. Gallego.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad