Reobrin els parcs infantils de tot el municipi

L’Ajuntament ha informat que es desinfectaran diàriament, els set dies de la setmana

 

Els parcs i les zones de jocs infantils de tot el municipi ja tornen a estar oberts després de setmanes d’espera. En total són 28 les àrees de joc, repartides en tot el municipi, que tornen a estar desinfectades i a punt per ser disfrutades: 13 a Manacor, 6 a Porto Cristo, 4 a S’Illot, dues a Son Macià, i una a Cala Magrana, una a Cales de Mallorca, i una a Cala Murada.

L’Ajuntament ja ha informat que es desinfectaran diàriament els set dies de la setmana, encara que recorda, evidentment, que cal respectar les distàncies de seguretat, l’ús de mascareta i pensar a rentar-se les mans sovint. Això suposarà una despesa municipal de 6.000 euros al mes.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad