Reobrin els parcs infantils de tot el municipi

L’Ajuntament ha informat que es desinfectaran diàriament, els set dies de la setmana

 

Els parcs i les zones de jocs infantils de tot el municipi ja tornen a estar oberts després de setmanes d’espera. En total són 28 les àrees de joc, repartides en tot el municipi, que tornen a estar desinfectades i a punt per ser disfrutades: 13 a Manacor, 6 a Porto Cristo, 4 a S’Illot, dues a Son Macià, i una a Cala Magrana, una a Cales de Mallorca, i una a Cala Murada.

L’Ajuntament ja ha informat que es desinfectaran diàriament els set dies de la setmana, encara que recorda, evidentment, que cal respectar les distàncies de seguretat, l’ús de mascareta i pensar a rentar-se les mans sovint. Això suposarà una despesa municipal de 6.000 euros al mes.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad