Emotiva benvinguda als manacorins confinats

La imatge

 

El popular restaurant Es Cruce ha volgut fer saber la seva alegria per poder tornar a comptar amb els clients manacorins. Hi ho ha fet amb un gran missatge apuntat a una pissarra devora la barra, on els dóna la benvinguda: “Vos enyoràvem!”, amb una emoticona d’una cara sonrient amb corets. Cal recordar que tot i estar a pocs quilòmetres de la ciutat, Es Cruce està ja dins el municipi de Vilafranca, d’on és el seu conegut responsable, Guillem Garí.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad