L’Ajuntament es prepara per l’explotació municipal de les platges

Calcula un cost de mig milió d’euros en distints elements

 

El consistori manacorí es prepara per poder fer front a la possible explotació municipal dels serveis de les platges de cara a la temporada que ve. L’extinció dels contractes de manteniment i neteja, abalisament de les zones de bany, adquisició i instal·lació d’elements a les platges i adquisició de passarel·les, banys públics i rentapeus, sumada a la crisi econòmica i social provocada per la Covid-19, fa que les perspectives de beneficis d’aquestes explotacions els propers anys siguin poc optimistes.

Per això, aquesta incorporació de romanent dóna la possibilitat a l’Ajuntament d’explotar i netejar directament les platges, en cas que el concurs públic quedàs desert i, així, assegurar la temporada turística.

Així, es calcula que el servei tendria un cost inicial de 538.906 euros, desglossat en: tractor i ormejos (143.278 euros); abalisament de les zones de bany, canals de llançament, varada d’embarcacions i artefactes flotants (15.318 euros); elements accessoris a les platges, rentapeus i banys (98.618 euros); elements d’explotació a les platges com ara gandules, para-sols i caixes de seguretat, i passarel·les (281.691 euros).

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad