L’escorxador deixarà de tirar sang animal a la depuradora

Es preveu licitar la concessió i les obres de millora dins l’any que ve

 

El nou escorxador de Manacor, que tornarà a obrir dins l’any 2021, comptarà amb una màquina per coagular la sang dels animals, que fins ara es tirava directament a la planta depuradora d’aigües situada just devora. Una important passa mediambiental per adequar-se a la normativa, i que està recollida dintre de les millores a fer per part de l’empresa que finalment es faci amb la concessió de la infraestructura (probablement per un període de 15 anys, tot i que encara s’estan redactant les condicions).

Els comptes municipals preveuen invertir 731.500 euros en la rehabilitació i posada en marxa de l’escorxador municipal, que es traurà a licitació, com dèiem, el proper 2021. D’aquesta manera es pretén potenciar la importància de la ramaderia i d’una infraestructura que dóna cobertura a tota la comarca del Llevant. Concretament, es preveu acabar d’arreglar l’interior de l’edifici: enrajolar el paviment, noves canonades, noves calderes, enllumenat, maquinària epecífica pel ramat boví i porcí, etc.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad