L’escorxador deixarà de tirar sang animal a la depuradora

Es preveu licitar la concessió i les obres de millora dins l’any que ve

 

El nou escorxador de Manacor, que tornarà a obrir dins l’any 2021, comptarà amb una màquina per coagular la sang dels animals, que fins ara es tirava directament a la planta depuradora d’aigües situada just devora. Una important passa mediambiental per adequar-se a la normativa, i que està recollida dintre de les millores a fer per part de l’empresa que finalment es faci amb la concessió de la infraestructura (probablement per un període de 15 anys, tot i que encara s’estan redactant les condicions).

Els comptes municipals preveuen invertir 731.500 euros en la rehabilitació i posada en marxa de l’escorxador municipal, que es traurà a licitació, com dèiem, el proper 2021. D’aquesta manera es pretén potenciar la importància de la ramaderia i d’una infraestructura que dóna cobertura a tota la comarca del Llevant. Concretament, es preveu acabar d’arreglar l’interior de l’edifici: enrajolar el paviment, noves canonades, noves calderes, enllumenat, maquinària epecífica pel ramat boví i porcí, etc.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad