La Pimem proposa un gran mural de Rafa Nadal a la rotonda del polígon

En homenatge al tennista manacorí i perquè doni la benvinguda als visitants que arribessin de Palma

 

La Pimem Manacor, que agrupa a la petita i mitjana empresa local, ha proposat la instal·lació d’un gran mural en homenatge a la carrera esportiva del tennista Rafel Nadal. Així ho confirma el seu president, Mateu Català, qui explica que tot i que encara no està decidit quin serà el disseny exacte, es situaria a la rotonda del polígon industrial de Manacor, l’entrada amb més afluència de cotxes fins a la ciutat, sobretot dels qui arriben a la comarca després d’aterrar a l’aeroport.

El guanyador de vint grand slams, entre els quals hi ha tretze Roland Garros, és ja des de desembre de 2010, és a dir fa gairebé una dècada, fill predilecte del municipi, el màxim guardó honorífic que se li pot donar a un veïnat de Manacor en vida. Aquesta proposta de la Pimem s’uneix a la feta fa uns mesos des de la revista Manacor Comarcal, que plantejava inclús un disseny espectacular amb la silueta de Nadal en acció amb un peu a cada banda de carretera.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad