La Pimem proposa un gran mural de Rafa Nadal a la rotonda del polígon

En homenatge al tennista manacorí i perquè doni la benvinguda als visitants que arribessin de Palma

 

La Pimem Manacor, que agrupa a la petita i mitjana empresa local, ha proposat la instal·lació d’un gran mural en homenatge a la carrera esportiva del tennista Rafel Nadal. Així ho confirma el seu president, Mateu Català, qui explica que tot i que encara no està decidit quin serà el disseny exacte, es situaria a la rotonda del polígon industrial de Manacor, l’entrada amb més afluència de cotxes fins a la ciutat, sobretot dels qui arriben a la comarca després d’aterrar a l’aeroport.

El guanyador de vint grand slams, entre els quals hi ha tretze Roland Garros, és ja des de desembre de 2010, és a dir fa gairebé una dècada, fill predilecte del municipi, el màxim guardó honorífic que se li pot donar a un veïnat de Manacor en vida. Aquesta proposta de la Pimem s’uneix a la feta fa uns mesos des de la revista Manacor Comarcal, que plantejava inclús un disseny espectacular amb la silueta de Nadal en acció amb un peu a cada banda de carretera.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad