Hiper Centro nega els rumors sobre la seva possible venda

Part i Banda

 

Hiper Centro no està a la venda. Un dels seus màxims responsables, Pep Lluís Aguiló, ha explicat que els rumors recurrents que circulen les darreres setmanes per Manacor, i que parlen d’una possible adquisició de l’hipermercat per part de la multinacional francesa Alcampo, no són vertitat.

“Que els rumors me diguin on hem de passar a cobrar” ha dit en to irònic. “Parlant seriosament, degut a que som la darrera cadena de les nostres característiques que queda a Balears, rumors com aquest no hi ha any que no surtin. Nosaltres continuam al peu del canó”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad