Hiper Centro nega els rumors sobre la seva possible venda

Part i Banda

 

Hiper Centro no està a la venda. Un dels seus màxims responsables, Pep Lluís Aguiló, ha explicat que els rumors recurrents que circulen les darreres setmanes per Manacor, i que parlen d’una possible adquisició de l’hipermercat per part de la multinacional francesa Alcampo, no són vertitat.

“Que els rumors me diguin on hem de passar a cobrar” ha dit en to irònic. “Parlant seriosament, degut a que som la darrera cadena de les nostres característiques que queda a Balears, rumors com aquest no hi ha any que no surtin. Nosaltres continuam al peu del canó”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad