El BOIB fa oficial, a les 8,30h, l’aixecament del confinament

Amb la qual cosa la prórroga queda ja sense efecte

 

Ara sí oficialment Manacor torna a la ‘normalitat’. El Botlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) ha publicat a les 8,30 hores i a les Disposicions Generals que fa Presidència, el text mitjançant el qual queda sense efecte, a partir d’avui dimarts, la prórroga dictada pel Govern fins dia 26 de novembre. Si voleu, podeu consultar el text íntegre clicant en aquest enllaç: BOIB dimarts 24 de novembre.

 

Manacor ja està per davall de la mitjana mallorquina

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad