El BOIB fa oficial, a les 8,30h, l’aixecament del confinament

Amb la qual cosa la prórroga queda ja sense efecte

 

Ara sí oficialment Manacor torna a la ‘normalitat’. El Botlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) ha publicat a les 8,30 hores i a les Disposicions Generals que fa Presidència, el text mitjançant el qual queda sense efecte, a partir d’avui dimarts, la prórroga dictada pel Govern fins dia 26 de novembre. Si voleu, podeu consultar el text íntegre clicant en aquest enllaç: BOIB dimarts 24 de novembre.

 

Manacor ja està per davall de la mitjana mallorquina

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad