“Ara toca complir. Un segon confinament seria un autèntic drama”

El batle de Manacor, Miquel Oliver, valora el desconfinament

 

L’ajuntament de Manacor valora molt positivament l’avançament de la data de l’aixecament del confinament perimetral de Manacor, que ha aprovat aquest dilluns de matí el Govern de les Illes Balears i que s’ha fet efectiu aquest dimarts dia 24 de novembre, dos dies abans del que estava previst.

“Toca demostrar la satisfacció davant l’aixecament de les mesures, que estaven basades en dades d’incidència de la COVID-19 i que, gràcies a l’esdevenir d’aquestes dades i de la bona feina que hem fet com a poble, s’han reduït”, ha assegurat el batle de Manacor, Miquel Oliver, després de fer-se públic l’aixecament de les mesures sanitàries per part del Govern.

Oliver ha donat les gràcies i l’enhorabona als manacorins “per complir” i ha dit que, “sense caure en l’eufòria, ens toca fer un clam a la responsabilitat, ens toca demostrar que ho hem fet de forma conscient” i que la davallada de la incidència de la Covid-19 a Manacor “no ha estat per casualitat”.

Així mateix, el batle ha recordat que aquest “clam a la responsabilitat” també ve lligat a la proximitat de les festes de Nadal, ja que “arribar a un eventual segon confinament seria un autèntic drama i despropòsit”. “Ens toca demostrar que, amb distància però tots junts, ens podem recuperar”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad