El Govern desconfina finalment Manacor

Aixeca també les mesures complementàries pels bars i el toc de queda torna a passar a ser a mitjanit

 

El Govern desconfina finalment el nucli urbà de Manacor. Després de la reunió d’avui dematí del Consell de Govern, la conselleria de Salut ha decidit, donada la reducció notable de la taxa d’incidència de Covid durant els darrers dies, aixecar el confinament perimetral de la ciutat i totes les mesures complementàries després de tres setmanes i quatre dies. La mesura es farà efectiva demà dimarts després de la publicació de la decisió al Botlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB). Així, ja pel matí es podrà a tornar a la normalitat que fins ara s’aplica a la resta de municipis de Mallorca.

El batle de Manacor, Miquel Oliver, ha valorat molt positivament la decisió de la Conselleria, però ha recordat també, després de la reunió mantinguda aquest matí amb representants de Pimem (la petita i mitjana empresa de Manacor), que “si el Govern és bo per confinar, també ho ha de ser per aplicar mesures d’ajuda econòmica a un teixit comercial local que ha quedat molt perjudicat”; alhora que ha advertit que “ara tampoc no hem de baixar la guàrdia”.

 

Print Friendly, PDF & Email