La Justícia fa una crida als creditors de Majorica

El Boletín Oficial del Estado (BOE) ja ha publicat la suspensió de les facultats d’administració de Majorica per part dels actuals propietaris, i la disposició de l’entitat a concurs de creditors, que ara per tant queda en mans d’un administrador concursal.

De la mateixa manera es fa una crida oficial als creditors de l’empresa perlera que comuniquin al nou administrador, l’existència dels crèdits pendents que hauríen de ser pagats. Fa tres setmanes aquesta revista ja va avançar la notícia que Majorica presentaria un concurs de creditors donada la seva crisi interna de vendes, agreujada per la pandèmia sanitària.

A continuació us reproduim la pàgina del BOE on s’anuncia:

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad