Salut diu que podria aixecar el confinament de Manacor “els propers dies”

Tot fa pensar que la Conselleria esperarà a dilluns o dimarts a fer efectiva la mesura

 

La consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez, i el portaveu del Comitè Autonòmic de Gestió de Malalties Infeccioses de les Illes Balears, Javier Arranz, han explicat fa només uns minuts que l’aixecament de les mesures aplicades al nucli urbà de Manacor per fer front al rebrot de Covid detectat fa més de vint dies, és qüestió de dies, sense entrar en més detalls. “Les dades són positives, el que fa pensar que la setmana que ve o durant els propers dies es puguin aixecar”. El que, entre d’altres coses, afectaria el confinament perimetral.

A pesar que Arranz ha reconegut que l’efectivitat del confinament perimetral ha estat “molt molt important”, tot fa pensar que la Conselleria esperarà a dilluns o dimarts a fer efectiva la mesura, d’acord a la baixada continua de la incidència de la taxa de contagis per cada 100.000 habitants. Així, Gómez ha explicat que si el passat 2 de novembre la incidència acumulada a 14 dies al centre de salut de Sa Torre era de 1.053, a hores d’ara és de 394.

Continua la desescalada d’ingressats per Covid a l’hospital de Manacor

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad