Salut anuncia demà migdia si desconfina Manacor

Les darreres dades també fan ser optimista l’Ajuntament

 

La consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez, i el portaveu del Comitè Autonòmic de Gestió de Malalties Infeccioses de les Illes Balears, Javier Arranz, avaluaran demà la situació epidemiològica derivada de la pandèmia de SARS-CoV-2 i les mesures preventives per evitar-ne la propagació. A la roda de premsa programada per les 12 hores serà quan anunciin si el confinament perimetral de Manacor s’aixeca o per contra continua fins a la data prevista.

La millora sustancial de les darreres dades fan pensar que la Conselleria aixecarà abans d’hora el polèmic confinament, en actiu des de finals del més passat i que ha provocat nombroses protestes comercials, derivades de la mala situació econòmica que ha provocat en el comerç de proximitat. Així mateix des de l’Ajuntament també hi ha un cert optimisme sobre l’escurçament de la mesura més mediàtica.

Continua la desescalada d’ingressats per Covid a l’hospital de Manacor

L’ambulatori passa de 30 a només 2 positus diaris per Covid

El Govern podria desconfinar Manacor abans d’hora si l’evolució és positiva

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad