Rondes més ben il·luminades perquè sigui segur anar a peu

El ple aprova una partida de més de 300.000 euros que afecta l’enllumenat de distintes zones del municipi

 

El ple municipal extraordinari celebrat ahir capvespre va aprovar una partida de 308.293 euros per a la millora de l’enllumenat públic del municipi, motivada per les recomanacions de Salut Pública a la ciutadania de prioritzar el transport actiu (a peu o en bicicleta) en rutes segures a l’escola, com a opció de mobilitat que garanteix la distància interpersonal i que evita compartir espais tancats, així com la millora de la seguretat ciutadana.

93.000 euros es destinaran al carrer Ginebró de Cala Morlanda i la resta a millorar diferents punts del municipi. Pel que fa a Manacor, es millorarà la il·luminació a l’avinguda Ferrocarril, l’avinguda del Parc, la rotonda de la carretera a Porto Cristo i la ronda Felanitx. A Porto Cristo, es millorarà l’accés a la zona escolar de la Ronda de l’Oest, l’avinguda sa Fonera, l’avinguda Joan Amer, l’avinguda dels Pins i l’avinguda Servera i Camps, entre d’altres.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad