Nova campanya municipal per fer surar el comerç local

El vídeo

 

L’ajuntament de Manacor està intentant promocionar el comerç de proximitat ara que la crisi sanitària general i el confinament prorrogat de la ciutat en particular, han fet que els establiments locals pateixin les conseqüències econòmiques. En aquesta ocasió es tracta d’un original vídeo protagonitzat per nins i nines que, al mateix temps que expliquen la importància de comprar en comerços locals, interpreten alhora a clients i responsables de coneguts forns, tendes, òptiques o perruqueries manacories.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad