Nova campanya municipal per fer surar el comerç local

El vídeo

 

L’ajuntament de Manacor està intentant promocionar el comerç de proximitat ara que la crisi sanitària general i el confinament prorrogat de la ciutat en particular, han fet que els establiments locals pateixin les conseqüències econòmiques. En aquesta ocasió es tracta d’un original vídeo protagonitzat per nins i nines que, al mateix temps que expliquen la importància de comprar en comerços locals, interpreten alhora a clients i responsables de coneguts forns, tendes, òptiques o perruqueries manacories.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad