Els grups per fer matances no podran passar de 10 persones

Sense festa, en espais oberts i amb mascareta obligatòria

 

Enguany les matances tampoc seran normals. La tradició de transformar, quan arriba el fred, el porc en sobrassades i botifarrons es podrà continuar duent a terme, però ara només en grups de deu persones; una obligació derivada de les mesures restrictives conseqüència de la Covid19, per evitar possibles brots.

L’ajuntament de Manacor recorda, a més, que les persones que n’hagin de fer realitzin les anàlisis de triquinosi a l’animal. “És important que se segueixi la normativa Covid-19 dictada per part de la Conselleria de Salut relativa a les matances, que estableix:

– Grups de màxim sis persones.

– Distància de seguretat entre les persones.

– Espais oberts o ben ventilats.

– Mascareta obligatòria.

– Prohibició de les manifestacions de festa i altres activitats que no estiguin directament relacionades amb les operacions de la feina de matança. 

– Queda prohibida l’assistència de les persones que no participen en la feina que implica les matances.

– Fer possible la neteja de mans amb freqüència.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad