Els grups per fer matances no podran passar de 10 persones

Sense festa, en espais oberts i amb mascareta obligatòria

 

Enguany les matances tampoc seran normals. La tradició de transformar, quan arriba el fred, el porc en sobrassades i botifarrons es podrà continuar duent a terme, però ara només en grups de deu persones; una obligació derivada de les mesures restrictives conseqüència de la Covid19, per evitar possibles brots.

L’ajuntament de Manacor recorda, a més, que les persones que n’hagin de fer realitzin les anàlisis de triquinosi a l’animal. “És important que se segueixi la normativa Covid-19 dictada per part de la Conselleria de Salut relativa a les matances, que estableix:

– Grups de màxim sis persones.

– Distància de seguretat entre les persones.

– Espais oberts o ben ventilats.

– Mascareta obligatòria.

– Prohibició de les manifestacions de festa i altres activitats que no estiguin directament relacionades amb les operacions de la feina de matança. 

– Queda prohibida l’assistència de les persones que no participen en la feina que implica les matances.

– Fer possible la neteja de mans amb freqüència.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad