Dues noves defuncions per Covid al municipi de Manacor

Tot i que baixen els casos actius respecte fa dues setmanes

 

Si bé els casos totals de persones positives per Covid19 al municipi han baixat sustancialment respecte a l’inici del confinament del nucli urbà de Manacor (avui dimecres són 223), aquesta setmana s’han de lamentar dues noves defuncions relacionades directament amb la malaltia. Així ho ha informat la direcció general de Salut Pública. Amb la qual cosa s’ha passat de 9 a 11 morts per coronavirus en el més de mig any de crisi sanitària, on s’han registrat un acumulat de 890 positius per PCR.

L’ambulatori passa de 30 a només 2 positus diaris per Covid

Il·lustres manacorins animen a derrotar el coronavirus

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad