Antònia Llodrà, nova portaveu d’AIPC

Substituirà al ple extraordinari d’avui capvespre a Joan Gomila

 

El ple extraordinari que celebrarà avui l’ajuntament de Manacor nomenarà Antònia Llodrà com a nova portaveu del grup municipal AIPC-SYS, en substitució de Joan Gomila, que va decidir fa unes setmanes deixar la seva acte de regidor del partit porteny després de gairebé 15 anys. Llodrà va entrar com a regidora d’AIPC a les eleccions del 2015 i durant quatre anys va estar al capdavant de les regidories de Cultura, Turisme i Participació Ciutadana de l’Ajuntament.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad