Antònia Llodrà, nova portaveu d’AIPC

Substituirà al ple extraordinari d’avui capvespre a Joan Gomila

 

El ple extraordinari que celebrarà avui l’ajuntament de Manacor nomenarà Antònia Llodrà com a nova portaveu del grup municipal AIPC-SYS, en substitució de Joan Gomila, que va decidir fa unes setmanes deixar la seva acte de regidor del partit porteny després de gairebé 15 anys. Llodrà va entrar com a regidora d’AIPC a les eleccions del 2015 i durant quatre anys va estar al capdavant de les regidories de Cultura, Turisme i Participació Ciutadana de l’Ajuntament.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad