Sense pista de patinatge però amb una bolla gegant

L’encesa de llums, enguany sense públic, es durà a terme entre el 26 i el 27 de novembre

 

Després de la mala experiència de l’any passat i en vistes a les circumstàncies sanitàries, l’ajuntament de Manacor no instal·larà enguany la pista de patinatge col·locada l’any passat a la Rambla del Rei en Jaume, on ara hi ha una carpa de concerts en directe. A canvi, i gràcies a haver-se llegit bé per primera vegada el contracte que el consistori té des de fa anys amb Endesa, la concessionària de l’enllumenat públic, s’aniran situant distintes estructures lumíniques per tot el municipi, entre les que destaca una gran bolla de Nadal de cinc metres d’altura per cinc d’amplària, que en breu serà encesa a Na Camel·la conjuntament amb el cor de l’any passat.

Parlant precisament de la iluminació nadalenca, l’Ajuntament ja ha informat també que enguany no hi haurà una encesa oficial de llums a Sa Bassa amb la banda municipal de música com era habitual, sino que a conseqüència de la Covid es procedirà a un protocol sense espectadors “entre els dies 26 i 27 de novembre, encara no ho podem confirmar del tot”, han explicat els regidors Carles Grimalt i Artur Aguiló.

Print Friendly, PDF & Email